PANOURI LEMN MASIV

 

Have you tried our latest features with 3 menu variations, flexible module positions, content types and elements for website yet?

Read more

PANOURI STRATIFICATE

Tego antiderapant mesteacan/plop 24mm

Placile tego antiderapante sunt placi stratificate special construite pentru podele de camioane si camionete, dar si pentru industria constructiilor. 

PANOURI COMPOZITE

 

Feel difficult to think about page designs? Don’t worry because we already did many page samples for your purposes.

Read more

Pal ignifugat - FIREBOARD - Pal rezistent la foc

pal ignifugEste o placa din aşchii lemnoase greu inflamabilă, utilizată în amenajările interioare. La fabricarea sa se folosesc diferite materiale care previn riscul de propagare necontrolată a flăcărilor.
Adecvat pentru decoratii interioare si producerea de mobilier pentru cladiri publice cu cerinte specifice de rezistenta la foc conform noilor regulamente la UE – spitale, aeroporturi, sali de concerte si de conferinta, hoteluri s.a.

Citește mai departe...

Pal hidrofugat - rezistent la umiditate

pal idrofugPAL rezistent la apa: panou fabricat din melamina si cleiuri fenolice rezistente la apa si umiditate. Utilizarea acestui tip de adeziv confera panoului o culoare verde.
Pal Durable Moisture Resistant PB reprezinta un produs de calitate superioara, o combinatie excelenta intre stabilitate, portanta si rezistenta la umiditate.
PAL-ul rezistent la umezeala indeplineste cerinţele EN 312 (Tip P5)

Citește mai departe...

Pal brut


Pal
- material pe baza de lemn obtinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, utilizand rasini sintetice ca agent de legatura. Stratul interior consta din particule grosiere, in timp ce straturile exterioare sunt formate din micro-particule foarte fine. Acest lucru confera o suprafata fina si rezistenta la zgarieturi. 

Citește mai departe...

Pal brut tubular Tip 32RT7

pal tubular 32RT7Palul tubular este un produs intermediar care constă dintr-o placă continuă cu tuburi perforate orizontal . Acest produs este caracterizat prin omogenitatea sa.
Palul tubular oferă o stabilitate dimensionala mare in raport cu o greutate redusa, aceste caracteristici ii confera un avantaj superior fata de panourile fagure de hartie sau panourile pal/hartie.

Citește mai departe...

welcome

 

 Descopera produsele TEGOTEX

TEGOTEX va pune la dispozitie o gama variate de produse semifabricate din lemn. Astfel puteti gasi la noi: placaje, panouri din lemn masiv, placi decorative, placi de pal sau mdf. De asemenea oferim o gama de produse cu caracteristici speciale cum ar fi panourile hidrofuge si panourile cu rezistenta la foc.

    NOUTATILE SAPTAMANII
   
Soluzioni per l’automotive Consulenze personalizzate
Il multistrato: design e funzionalità per arredare con stile Ricopertura con laminato

 

Contact rapid

Tegotex
58 G. Enescu Street
Braila, Romania

Phone : +40740 882 545
email : info@tegotex.ro