PANOURI LEMN MASIV

 

Have you tried our latest features with 3 menu variations, flexible module positions, content types and elements for website yet?

Read more

PANOURI STRATIFICATE

Tego antiderapant mesteacan/plop 24mm

Placile tego antiderapante sunt placi stratificate special construite pentru podele de camioane si camionete, dar si pentru industria constructiilor. 

PANOURI COMPOZITE

 

Feel difficult to think about page designs? Don’t worry because we already did many page samples for your purposes.

Read more

Ambalare si impachetare

Imagini pentru packaging e imballaggiDepozitul Tegotex oferă clienților săi o gamă largă de panouri multistrat pentru solutii de impachetare si ambalare.

Citește mai departe...

Targuri, expozitii si magazine

IMG 00371Panourile pe bază de lemn reprezintă o soluție funcțională și eficientă pentru magazinele de mobilier și spațiile de expoziție, datorită posibilității de a proiecta instalații temporare sau permanente.

Citește mai departe...

Hobby

Panourile Tegotex din lemn sunt materiale durabile și rezistente, potrivite în mod special pentru lucrările de bricolaj și pentru lucrări de tip "do-it-yourself".

Citește mai departe...

Constructii

Datorita caracteristicilor tehnice excelente, panourile pe baza de lemn sunt una dintre cele mai raspândite solutii în domeniul constructiilor.
În special, rezistenta mecanica buna si capacitatea de a rezista la o curbura considerabila fac ca materialul lemnos sa fie adecvat pentru creatii de lunga durata fara deformare, rezistenta la impact, agenti atmosferici si agresivitate la umiditate.

Citește mai departe...

Sectorul auto

Gama de propuneri Tegotex ofera solutii eficiente si inovatoare pentru sectorul auto.
Elasticitatea lor ridicata si usurinta de prelucrare a plopului care este un material de versatil într-un domeniu de aplicare atât de ciudat si solicitant,  în special pentru pregatirea si amenajarea de rulote si caravane, precum si constructia de componente pentru interioare auto si amenajari autoutilitare ( carosari interioare, pardoseli, remorci, platforme, pereti echipati, etc ...).

Citește mai departe...

Mobilier si design

Produsele TEGOTEX reprezinta o solutie inovatoare si functionala pentru amenajare si designul interior.
Panourile pe baza de lemn, de fapt, ofera performante excelente mecanice, stabilitate ridicata, bune calitati de rezistenta si o larga posibilitate de personalizare si de finisare, confirmând produse excelente pentru cei care cauta solutii modulare si adaptate.

Citește mai departe...

Contact rapid

Tegotex
58 G. Enescu Street
Braila, Romania

Phone : +40740 882 545
email : info@tegotex.ro