PANOURI LEMN MASIV

 

Have you tried our latest features with 3 menu variations, flexible module positions, content types and elements for website yet?

Read more

PANOURI STRATIFICATE

Tego antiderapant mesteacan/plop 24mm

Placile tego antiderapante sunt placi stratificate special construite pentru podele de camioane si camionete, dar si pentru industria constructiilor. 

PANOURI COMPOZITE

 

Feel difficult to think about page designs? Don’t worry because we already did many page samples for your purposes.

Read more

Despre noi

Marca TEGOTEX este detinuta de Tecnomir Grup SRL Braila si are ca principala activitate comertul cu material lemnos si materiale de constructii.


Cine suntem….

  Datorită a peste 10 de ani de experiență în industria lemnului, Tecnomir Grup prin intermediul site-ului Tegotex oferă o gamă largă de produse de cea mai bună calitate pe piața panourilor.

Tâmplarii, companiile de transport sau comercianții cu amănuntul la scară largă, clienții DIY și cei privați pot găsi o gamă largă de produse gata de livrare, care sunt completate cu o gamă largă de servicii personalizate.

Tegotex este o cultură a lemnului : combinăm vocația industrială cu o continuă aprofundare a problemelor legate de studiul lemnului și a tehnologiilor sale de aplicare. În plus, acordăm cea mai mare atenție aspectelor de mediu și durabilității pădurilor prin utilizarea tehnologiilor și materialelor ecologice.

Ne străduim în fiecare zi să asigurăm satisfacția deplină a clienților prin conformitatea produselor noastre, care respectă cele mai stricte standarde de mediu și de calitate.


Misiunea nostra….

Consta in satisfacerea cu maximum de profesionalism a cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de produse de calitate si la preturi competitive.


Oferte de produse…

Are la baza patru cuvinte cheie:

 
Calitate, Garantie, Profesionalism, Diversitate  In ceea ce priveste gama de produse noi compania noastra a aratat ca stie sa raspunda nevoilor pietei si chiar sa fie deschizator de drumuri in dezvoltarea de produse inovatoare si de inalta eficienta.

In asteptarea comenzilor dumneavoastra sperand intr-o coloborare benefica pentru ambele parti va asiguram ca intreaga activitatea companiei noastre este orientata catre client pe care il servim bine si prompt.
Va transmitem:
Distinse salutari.

Contact rapid

Tegotex
58 G. Enescu Street
Braila, Romania

Phone : +40740 882 545
email : info@tegotex.ro